Billiga 3-sitssoffor

Soffor för tre personer eller fler är det absolut vanligaste sofforna och nästan ett måste för att en familj ska kunna ta plats tillsammans. Av naturliga skäl kan man dock förutsätta att 3-sitssoffor är något dyrare än 2-sitssoffor men faktum är att skillnaden inte behöver vara så extrem som man först kan tro.

Om du kan tänka dig att handla möbler online (något som blivit väldigt populärt) så finns där helt klart fynd att göra. Att köpa sin 3-sitssoffa och andra möbler på nätet är inte bara på många sätt billigare utan även bekvämare. Många e-butiker erbjuder idag fri frakt hem till dörren och gratis returer har också blivit vanligt. Det innebär att så länge du sparat originalförpackningen och kan montera ner möbeln och packetera in den som när du fick den så hämtas soffan vid din dörr om du inte är nöjd och dessutom helt gratis.

Priserna på 3-sitssoffor ligger på ca 2000 kronor och uppåt. Har du tur så kan du eventuellt hitta någon modell som är billigare än så men det lär inte vara många. De flesta av de billiga sofforna ligger mellan 2500 kr och 3500 kr.

Många av de billigare sofforna är tillverkade i tyg eller något slitstarkt material som typ PU (kan liknas vid konstgjort läder). Riktiga skinnsoffor kostar oftast något mer men det är kanske inte heller det materialet man riktat in sig på om man vill komma billigt undan

Exempel på billiga 3-sitssoffor

Här är några exempel på billiga tresitssoffor. De kommer från utbudet hos de butiker vi listar här. Ta en titt på deras sortiment för att hitta dessa och många andra snygga 3-sitssoffor.

3-sitssoffa-livingston
LIVINGSTON - 3-sits bäddsoffa
3495 kr
Finns i 4 färger

auburn-3-sitssoffa

AUBURN - 3-sitssoffa
3495 kr
Finns även i vitt

NEW-YORK-3-sitssoffa

NEW YORK - 3-sitssoffa
3495 kr
Finns i 5 färger