Köp Online

Att satsa på att beställa sin soffa på nätet om man vill komma billigt undan är ingen dum idé. Det finns idag en handfull riktigt bra e-butiker som har billiga soffor i sitt sortiment. Vi har på denna sida valt att lista de största och bästa e-butikerna som alla har ett bra utbud av soffor.

Confident-Living
Confident Living
Denna e-butik är ett självklart val att spana in om du är på jakt efter en snygg och unik soffa. De har ett fantastiskt bra utbud av snygga soffor från kända tillverkare. Priserna varierar kraftigt beroende på vad det är för soffa men även billiga soffor finns att hitta.
Fri frakt och öppet köp

 

Värt att tänka på när du handlar online

kreditkortAtt handla online är enkelt och det går fort. Många av oss har säkerligen gjort det många gånger utan att stöta på problem men det betyder inte att det kan uppstå.

De butiker vi listar ovan är seriösa butiker som varit etablerade på svenska marknaden ett bra tag. Deras mål kommer inte vara att lura dig men det är ändå viktigt att känna till riskerna.

Om du handlar online eller på distans på något annat vis så kommer du oftast göra någon förskottsbetalning eller välja faktura. Att betala i förskott med t.ex. direktbetalning med bank är ingen bra idé om företaget du köper från skulle sättas i konkurs.

Den enda förskottsbetalningen som faktiskt skyddar mot detta är kreditkort som VISA och Mastercard. Dessa ska dock inte förvecklas med vanliga bankkort där pengarna dras direkt från ditt konto när du handlar. Skillnaden här ligger i lagstiftningen att med kreditkort där du betalar en faktura från kreditbolaget senare så är det dem du som konsument gör affär med. Om du inte skulle få varan du betalar för så blir de återbetalningsskyldiga.

Om du handlar möbler online, även om det skulle vara från en väldigt trovärdig butik som funnits i flera år så försök undvik betalsätt som kan sätta dig i problem. Historien har tyvärr vittnat om problematik kring detta flera gånger och det blir svårt som konsument att driva in pengarna från ett konkursbo. Är man dessutom på jakt efter att spara pengar och handla en billig soffa så kanske det är värt att tänka på detta extra mycket.

Klarna Faktura, kreditkort eller postförskott är bra sätt. Sämst sätt är en banköverföring i förskott.