Billiga hörnsoffor

Hörnsoffor till ett lågt pris är inte det man först springer på i en möbelaffär precis. Hörnsofforna är vanligtvis ganska stora och bruka erbjuda sittplatser till minst 4 personer men ofta mer än så. Även utbudet på hörnsoffor är något begränsat idag då det är mycket populärt med divan-soffor.

Många Divansoffor kan passa bra i ett hörn också så det kanske kan vara ett tänkbart alternativ om du inte hittar en hörnsoffa som passar hemma hos dig. Priserna på hörnsoffor ligger relativt högt jämfört med små 2-sitssoffor vilket även gör att det är svårt att hitta riktigt billiga hörnsoffor. Det finns en del modeller som ligger runt 5000 kronor om du tittar online. Många modeller ligger dock över det i pris.

Många som letar hörnsoffa är egentligen inte behov av en hörnsoffa utan har låst in sig på det då det var den första slutsatsen man kom fram till. Vissa har däremot endast en hörna där en tänkbar soffa kan stå och då blir det svårare. Försök säkerställ om ni verkligen måste ha en hörnsoffa. Om ni vill få plats till många personer så finns det ofta andra lösningar som sittpuffar och pallar att titta på. De flesta sitter inte mer än 2-4 personer i soffan samtidigt och det viktigaste är att soffan klarar av att få plats med de personer som till vardags sitter där.

Hörnsoffor är dock väldigt praktiska ur det perspektivet att de tar upp en hörna och att möblera hörnor är normalt sätt inte bara tråkigt utan väldigt svårt. Vårt tips är att du kollar igenom de e-butiker som vi listar här på sidan och ser om deras utbud har någon bra och billig hörnsoffa som kan passa hos er.

Att beställa möbler på nätet (hörnsoffa i detta fall) är idag mycket smidigt där du ofta från hemleverans gratis. Skulle du sedan inte gilla soffan kan du packa ner den som du fick den och be om en retur som hämtar dem den gratis vid dörren också. Detta är inte bara ett sätt att göra det väldigt bekvämt för er som handlar utan gör det även billigare. Att själv ligga och köra mellan möbelbutiker i jakt på rätt hörnsoffa och om man hittar någon så ska den beställas och sen ska den hämtas med släp.

Exempel på några billiga hörnsoffor

Dessa soffor är uttagna från de e-butiker vi listar. De listas här som exempel på billiga hörnsoffor för att ge dig en uppfattning om vad som finns att tillgå. Om du gillar någon soffa och vill läsa mer om den, besök butiken och sök på soffans namn.

Dalton-hörnsoffa

DALTON - Hörnsoffa
5495 kr
Finns i flera färger

Fabian-hörnsoffaFABIAN - hörnsoffa
5995 kr

 

NEW-YORK-hörnsoffa

NEW YORK - Hörnsoffa
5495 kr
Finns i flera färger