Billiga soffor med divan

Divansoffor är kanske den absolut mest populära sofftypen just nu och därför är det heller inte konstigt att det finns en efterfrågan på billiga soffor med divan. Det finns verkligen riktiga klipp att göra om du kan tänka dig att beställa soffan online. Många e-butiker erbjuder s.k. dropshipping där soffan tillverkas och levereras direkt från fabrik efter att du lagt beställningen. På så sätt slipper du onödiga mellanhänder och butiken behöver varken upprätthålla eget lager eller någon fysisk butik som annars är väldigt kostsamt. Denna metod har flera vanliga möbelkedjor som Mio också börjat köra med för att kunna konkurrera, vilket även gör att där ofta blir 4-5 veckors leveranstid.

Hur som helst så kan du spara tusenlappar på att beställa divansoffan online istället för att vända dig till någon möbelbutik. Dels slipper du lägga bensinpengar och hyra släp då frakten oftast är gratis eller väldigt låg. Vissa möbelbutiker erbjuder även fria returer vilket gör att du kan lämna tillbaka din divansoffa om du inte var nöjd. De hämtar den alltså vid dörren igen! Detta gör att du får lite av en nöjdhetsgaranti som kund och det gör det lättare att prova billiga modeller.

Divansoffor finns i flera olika utföranden och storlekar. De allra minsta och oftast de som är billigast också är för 3 personer där du har två vanliga sittplatser och en divan. Skulle du ha fest och folk över behöver man kanske inte slänga upp benen vilket gör att soffan rymmer i alla fall en person extra.

Priserna för de billigaste sofforna med divan börjar runt 3000 kronor och går sedan uppåt. De kanske är för små för att platsa i ett stort vardagsrum men perfekt för en lägenhet eller ett dedikerat TV-rum. Från ca 5500kr och uppåt börjar du hitta väldigt stora divansoffor med en bredd på 3m och över vilket lämpar sig väl i lite större vardagsrum.  Här finns även U-soffor som har både divan och schäslong.

Exempel på några billiga soffor med divan

Vi har här tagit ut några exempel på billiga divansoffor i olika storlekar. Sofforna kommer från de e-butiker vi listar här så du kan enkelt söka upp soffan där om du hittar något du gillar.

vermont-divansoffa

VERMONT - Vändbar divan
2895 kr
Finns i 4 färger

chicago-3-sits-med-divan

CHICAGO - 3-sits divan (vändbar)
3995 kr
Finns i 4 färger

new-york---soffa-med-divan

NEW YORK - Vändbar divan
3795 kr
Finns i 5 färger